BierPakketten

8 verschillende pakketten om uit te kiezen

Hop on, Hop off

Hop is een van de vier basis ingrediënten van bier en geeft je biertje zijn bittere smaak en aroma mee. IPA’s zweren er bij en hop heeft een ontspannend effect. Oftewel een lekker hoppig pakket mag dan ook niet ontbreken in het rijtje. P.s Wist je dat … Hop een klimplant is die net als de hennepplant behoort tot de ‘’cannabaceae’’ plantenfamilie.

het dak er af

Vrijheid, blijheid het is weer zomer en dat mag gevierd worden. Dakje open, zonnetje op de kop en rijden maar! Een kleurtje in het gezicht doet velen goed. Die goud gebronsde zomerkleur komt nu ook uit de tap in de vorm van blond bier. Voor degene die nog witte melkflessen hebben zo in het begin van het seizoen, of deze altijd houden, is er een wit biertje.

vol gas!

Wie van lekker door rijden houdt en het gaspedaal goed weet in te trappen zit goed met ‘’Vol gas!’’. De bieren in dit pakket zijn zwaar en zitten hoog in de procenten, zoals de Quadrupel welke het zwaarste bier onder trappisten is. Voor de ‘’stoute’’ rijders onder ons hebben we een ‘’Mooi & meedogenloos’’ van brouwerij de Molen.

natuurlijk!

Waar de Priusrijder nog een beetje worstelt met zijn saaie en geitenwollige imago daar is hij eigenlijk erg fijn bezig. Biologisch, organic, groen of hoe je het ook maar wilt noemen, het is helemaal hip. In navolging van de Superfoods is dit onze selectie Superbieren, allemaal biologisch gebrouwen.

Bier van de Buren

De bierbolide is naar België gesjeesd want ondanks alle flauwe grappen over de Belgen maken onze buurtjes toch verdomd lekker bier. Belgie heeft een ware biercultuur en is zeker een tripje waard! Uit het gigantische aanbod heeft de bierbolide er 4 uitgekozen voor op de tap.

Oer-Hollands

Een tripje door ons eigen kikkerlandje. Zuinig, gierig of gratis, typische woorden die vaak gebruikt worden om Nederlanders te beschrijven. Echter bevat dit Oer-Hollandse pakket geen van dat alles. Wat dan wel? Veel lokaal gebrouwen biertjes die heerlijk smaken bij een bitterbal.

Road Trip

Een bvo’tje doet het altijd goed. Al roadtrippend hebben wij onderweg de mooiste bieren uit Nederland, België en Duitsland opgepikt.

Beer my Ride!

Net als onze geliefde bierbolide is dit pakket customized. Stel zelf een pakket van 4 verschillende speciaal bieren samen.

over dat kekke bakkie

gevuld met liters heerlijk speciaal bier kan de bierbolide overal voorgereden worden
There is no love more sincere than the love of beer

Daar komt ie aan gesjeesd, de bierbolide! Een knalgele Volvo 66 uit 1975, een echte oldtimer dat lieve en toch stoere autootje. Maar de bierbolide zou de bierbolide niet zijn als deze niet iets met bier te maken heeft. De oldtimer is in een kek nieuw jekkie gestoken en heeft daarbij 4 tapkranen gekregen waar liters heerlijk speciaal bier met liefde doorheen vloeien. Er zijn 8 verschillende pakketten bij de bierbolide te boeken, van biologische bieren tot een selectie Belgische bieren.

The Crew

Uploaded image

Lieuwe

Bierkenner
Uploaded image

Nathan

Sfeermaker
Uploaded image

Noor

Tapper
Uploaded image

DAVID

Bierbolide Bezitter

Contact